Algemene kinesitherapie
Algemene kinesitherapie Jeroen Van Lier
Algemene kinesitherapie Fien Maesschalck

ALGEMENE KINESITHERAPIE

Binnen het Medisch Centrum is algemene kinesitherapie een belangrijk onderdeel van de therapie

Onze Kinesitherapeuten in MCO onderzoeken, behandelen en adviseren je bij lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn, kniepijn en blessures. Samen werken we aan je herstel, zodat je weer snel kunt doen wat je graag doet, dat is wat wij doen bij Kinesitherapie Medisch Centrum Opwijk!


KINESITHERAPIE bij Medisch Centrum OPWIJK: Alle specialisten onder één dak

Of je nu rugklachten, schouderpijn, een nieuwe heup, sportletsel, fibromyalgie/CVS of Parkinson hebt, of moet je revalideren na een operatie: elke klacht vraagt om een unieke aanpak. Bij de ene klacht is een manuele handeling al voldoende, terwijl je bij een andere klacht juist veel moet oefenen of trainen met kinesitherapie. Om ervoor te zorgen dat je door de juiste kinesitherapeut begeleid wordt, hebben wij alle specialisaties onder één dak. . Heb je een klacht en twijfel je welke behandelmethode hier het beste bij past?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Sinds 2015 is onze praktijk erkend in het kwaliteitsregister van Pro-Q-Kiné. Het Nationaal Kwaliteitsregister van de Kinesitherapeuten is een online en publiek register waarin alle kinesitherapeuten die voldoen aan de kwaliteitscriteria gepubliceerd worden. Dit is een efficiënt hulpmiddel voor voorschrijvers en patiënten om kinesitherapeuten terug te vinden die voldoen aan de kwaliteitscriteria. Dankzij dit kwaliteitsregister kan de kinesitherapeut aantonen dat hij regelmatig werkt aan de kwaliteitsverbetering van zijn zorg.


Kwaliteitsregister Kinesitherapie